Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imao i bombu

Poduzetnik pljačkao plinskim pištoljem i bombom kako bi 'pokrpao' rupe u poslovanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nemaskiran, ali naoružan plinskim pištoljem i školskom bombom, 32-godišnjak je počinio 13 razbojstava.

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio trinaest kaznenih djela razbojništava.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Sumnja se da je 32-godišnjak od travnja prošle do veljače ove godine, nemaskiran ulazio u poslovnice otkup plemenitih metala, na području Maksimira, Medveščaka, Trešnjevke i Trnja, uz prijetnju plinskim pištoljem, školskom bombom ili nadražujućim sprejem, od djelatnica otuđivao novac i nakit.

FOTO Prepoznajete li ovu ženu?

Ukupna pričinjena šteta ovim kaznenim djelima iznosi oko 94.500 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno je Općinskom državnom odvjetništvu.

Kako piše Slobodna Dalmacija, počinitelj je poduzetnik koji je nezakonito stečenim novcem 'krpao' rupe u poslovanju, kredite, svakodnevicu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene