Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htjela ga prijaviti pa krenuo za njom

Podstanar istukao gazdaricu zbog glasne glazbe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanodavku je u subotu navečer teško ozlijedio 39-godišnji podstanar jer ga je htjela prijaviti policiji nakon svađe zbog glasnog puštanja glazbe, izvijestila je zagrebačka policija.

Nakon svađe oko glasnog puštanja glazbe 56-godišnja stanodavka rekla je muškarcu da će ga prijaviti policiji, ali joj je on zaprijetio smrću i oštećenjem stana.

Pročitajte i ovo Slatine Policija istražuje Novi slučaj nasilja kod Splita, majka objavila: "Sina su zavezali za stup i stavili mu traku na usta. Nije mogao disati" Maltretiranje djevojke u Splitu Zbog videosnimke nasilja Tri maloljetnice i maloljetnik koji su zlostavljali djevojku i sve snimali pušteni na slobodu

Te prijetnje, kažu u policiji, stanodavka je shvatila ozbiljno pa se uputila pješice prema policijskoj postaji, a osumnjičeni ju je sustigao biciklom u podvožnjaku na Zagrebačkoj cesti i fizički je napao.

Nanio stanodavki teške ozlijede

Šakom joj je nanio više udaraca zbog čega je žena pala na tlo, a zatim ju je još nekoliko puta udario nogom i otišao.

Liječnička pomoć ženi je pružena u KB Sveti Duh gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Podstanar je nakon kriminalističkog istraživanja odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene