Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šteta 10.000 kuna

Podmetnut požar: Izgorjela telefonska govornica i dva Renaulta 4

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je nakon očevida isključila bilo kakav prirodni ili tehnički uzrok požara te je utvrdila kako je namjerno izazvan. Istraga se nastavlja.

Požar u kojemu su izgorjela dva vozila, Renaulta 4, u vlasništvu Bogdana I.A. iz Splita, u subotu u Supetru, bio je podmetnut. Jedna 'četvorka' bila je neregistrirana te se materijalna šteta procjenjuje na 10.000 kuna. Podmetnut je i požar na telefonskoj govornici koja se nalazi 30-ak metara dalje od zapaljenih automobila.

Pročitajte i ovo Obitelj iz njemačke sa supetarskim vatrogascima veliko srce Njemačka obitelj nakon nesreće zahvalila bračkim vatrogascima, a posebno su istaknuli jednog heroja: "Ovo je pravi primjer ljudske dobrote" Obračun grada i hotelske kuće u Supetru - 4 sporno vlasništvo Krenula ovrha u Supetru, gradonačelnica: "Čestitam Republici Hrvatskoj"

>> Rijeka: Automobil gorio zbog mačke

Policija je nakon očevida isključila bilo kakav prirodni ili tehnički uzrok požara te je utvrdila kako je jedini mogući uzrok uporaba toplinske energije otvorenog plamena ili žara. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene