Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optuženi

Podignuta optužnica protiv Višnje i Zdravka Peveca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo poslalo je Županijskom sudu u Bjelovaru optužni prijedlog protiv Višnje i Zdravka Peveca, u kojem se traži njihovo zadržavanje u pritvoru.

Potvrdili su nam to na Županijskom sudu u Bjelovaru. Pritvor za Zdravka Peveca istječe u četvrtak, a za njegovu suprugu u petak ujutro. Hoće li se braniti sa slobode ili će ostati u pritvoru trebalo bi biti odlučeno u četvrtak.

Pročitajte i ovo Vlasta Pavić i Milan Bandić šteta 100.000 eura Bivša gradonačelnica Zagreba optužena da je izvukla novac iz tvrtke Putinova masera Vjekoslava Bach nagodila se s USKOK-om Nije jedina Poznata voditeljica sve priznala i nagodila se s USKOK-om: Pogledajte koju je kaznu dobila

>> Zdravku i Višnji Pevec mjesec dana pritvora

U višemjesečnoj istrazi ispitano je 12 svjedoka. ŽDO je zatražio produljenje pritvora za bračni par Pevec, a odustalo od kaznenog progona trećeosumnjičene, njihove bivše računovotkinje.

Bračni par optužen je za zloupotrebu položaja i ovlasti, zloupotrebu ovlasti u gospodarskom poslovanju i povredu vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga. Uhićeni su 2. lipnja i zadržani u tromjesečnom pritvoru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene