Obavijesti Video Pretražite Navigacija
5 puta uhićen

Počinio više od 300 prometnih prekršaja i pijan ponovno izazvao nesreću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
27-godišnji muškarac izazvao je prometnu nesreću s 1,61 promila alkohola u krvi. Do sada je već skupio više od 300 prometnih prekršaja.

Zbog izazivanja prometne nesreće s materijalnom štetom u alkoholiziranom stanju osječko-baranjska Policijska uprava (PU) prekršajno će prijaviti 27-godišnjaka iz Darde, koji je do sada, zbog upravljanja vozilima bez vozačke dozvole te izazivanja prometnih nesreća, više puta uhićivan te osuđivan na zatvorske kazne, a ukupno je počinio više od 300 prometnih prekršaja, izvijestila je danas policija.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

>> Pijani vozač naletio na biciklista i usmrtio ga

On je jučer oko 00:40 sati na Vijencu Ivana Meštrovića u Osijeku upravljajući neregistriranim automobilom, prije stjecanja prava na upravljanja, te uz 1,61 promil alkohola u krvi, skrivio prometnu nesreću s materijalnom štetom, zbog čega je smješten u posebne prostorije do otrežnjenja.

Do sada je 27-godišnjak četiri puta izazvao prometnu nesreću, sedam puta mu je određeno smještanje u posebne prostorije do otrježnjenja, a pet puta je uhićen, zbog upravljanja motornim vozilima prije stjecanja prava na upravljanje. Osječki Prekršajni sud do sada mu je, u više navrata, određivao kazne zatvora, u ukupnom trajanju od 299 dana.

Do sada je počinio 302 prometna prekršaja, od čega je 82 puta zatečen u upravljanju motornim vozilima prije stjecanja prava na upravljanje, 39 puta u vožnji pod utjecajem alkohola i 58 puta u upravljanju neregistriranim vozilima. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene