Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrskali mu glavu kamenom

Počelo suđenje za ubojstvo u tunelu u središtu Rijeke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Županijskome sudu u Rijeci pred sudskim vijećem kojim predsjeda sutkinja Ika Šarić danas je počelo suđenje Andriji Kosanoviću i Elisu Vujadinoviću za teško ubojstvo Mumina Mujadžića iz Bribira u blizini Crikvenice u željezničkom tunelu u središtu Rijeke.

Po optužnici, oni su 6. svibnja 2008. godine navečer Mujadžiću smrskali glavu udarcima kamenom. Tereti ih se da su ubojstvo počinili zbog koristoljublja jer su mu uzeli mobitel, lančić, sat i neutvrđenu količinu novca koji je imao. Obojica su rekli da se ne osjećaju krivima. Mujadžićevo truplo pronašli su maloljetnici, tada štićenici jednog doma u Rijeci, i to su prijavili policiji.

Pročitajte i ovo Screenshot Ispod sinagoge VIDEO Godinu dana kopali su bizaran tunel, nitko ne zna zašto, ali kada su otkriveni, nastao je totalni kaos Hamasov tunel Vodio sve do granice VIDEO Izraelska vojska otkrila novi tunel Hamasa: "Ovaj je najveći koji smo pronašli, ovdje su vozila mogla prolaziti"

Izudarali je i otjerali iz tunela

Na današnjem ročištu svjedočili su članovi Mujadžićeve obitelji i poznanici o njegovu životu te o okolnostima u kojima je ubijen. Jedan je svjedok rekao da mu je jedna ženska osoba dva mjeseca nakon ubojstva ispričala da je neposredno prije Mujadžićeva ubojstva s njim bila u tunelu. Ta je žena rekla svjedoku da su Kosanović i Vujadinović najprije nju izudarali i potjerali je iz tunela pa ne zna što se poslije dogodilo s Mujadžićem. Suđenje se nastavlja sutra. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene