Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Počela potraga za nestalom Đurđicom Đuzel

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci iz Umaga i Pazina, djelatnici istarske Policijske uprave i lovci, njih 42, danas su počeli potragu za nestalom, najvjerojatnije ubijenom, Đurđicom Đuzel (34) iz Županje, nevjenčanom suprugom preminulog Mustafe Hasetovića sudionika krvava sukoba u Rovinju kojem su usmrćeni supružnici Lopac, potvrdila je policija.


Policajci, vatrogasci i lovci danas su pretraživali uz pomoć helikoptera Ministarstva unutarnjih poslova oko 50 kilometara četvornih na području Oprtlja, Livada i Gradinja na Buzeštini jer je zadnji poziv s mobitela nestale Đuzel 2. studenog lociran upravo na području Oprtlja.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

'Tijekom potrage po vrlo tešku i nepristupačnu terenu još nismo naišli na tragove na osnovi kojih bi se riješila ta zagonetka', istaknuo je načelnik Odjela organiziranog kriminaliteta PU-a Enes Bečić. 

Dodao je kako se potraga nastavlja do kraja dana i na području Medulina gdje je također u zadnje vrijeme boravio Hasetović.

Inače, potraga za nestalom ženom organizirana je nakon što je njezina obitelj iz Županje prijavila nestanak strahujući da joj se dogodilo najgore kad se doznalo da je njezin patološki ljubomoran partner sudjelovao u krvavu oružanu sukobu u kojem je i sam smrtno stradao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene