Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policajci pronašli oproštajno pismo, Mrkić vjerojatno počinio suicid

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obdukcijom tijela 23-godišnjega Borisa Mrkića, sa zadarskog područja, utvrđeno je da su uzrok smrti višestruke ozljede, potvrdila je danas Policijska uprava šibensko-kninska čiji su djelatnici za njim tragali tjedan dana te su ga jučer pronašli u moru kod Šibenskoga mosta.

Ozljede su nastale nakon što je Mrkić sa svojim vozilom sletio u provaliju kod Šibenskoga mosta, duboku 30 metara, a zatim zajedno s vozilom pao u more. 

Pročitajte i ovo Alma A. s djecom potraga i dalje traje Strašan slučaj šokirao regiju: Alma je s troje djece skočila u rijeku zbog muža nasilnika, objavili da su pronašli tijelo druge djevojčice Ilustracija Utvrđuje se uzrok smrti Pronađen mrtav muškarac u stanu u Puli

Da je po svemu sudeći riječ o samoubojstvu, potvrđuje i oproštajno pismo pronađeno u vozilu, koje je nakon vađenja iz mora prevezeno u šibensku policijsku postaju radi vještačenja.

U policiji nisu mogli potvrditi da je Mrkić pet dana bio mrtav kad je njegovo tijelo pronađeno, ali se pretpostavlja da se nesreća dogodila između 14. i 18. svibnja.

Vozeći se iz smjera Šibenika prema Zadru na Jadranskoj magistrali kod Šibenskoga mosta automobil je najprije sletio s kolnika na kameno-zemljanu površinu, a nakon toga pao u provaliju duboku 30 metara, te u more. Tijelo stradalog Borisa Mrkića i njegovo vozilo pronašli su ronioci interventne jedinice šibenske policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene