Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepravomoćna presuda

Po bolnicama krala ženske torbice, osuđena na 3 godine zatvora!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri godine zatvora dobila je 56-godišnja ekonomistica koja je po bolnicama krala ženske torbice.

Nepravomoćna presuda izrečena je jednoj ženi na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu. Osuđena je na tri godine zatvora, jer je po bolnicama krala ženske torbice. Prema presudi, pola kazne provest će u zatvoru, dok joj se druga polovica mijenja uvjetnom kaznom uz rok kušnje od tri godine, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Ilustracija šume iz koje su otuđene kamere Slučaj se istražuje Neobična krađa u šumi: Policija šokirana što je lopov otuđio Prepoznajete li osobu s fotografije? Pogledajte Prepoznajete li osobu s fotografije? Policija traži ovog muškarca od prosinca prošle godine

Krađom se počela baviti kada je tvrtka u kojoj je radila propala, a prvu krađu iz optužnice počinila je 25. studenoga prošle godine u hitnom prijamu bolnice Sveti Duh.

FOTO Prepoznajete li ove muškarce?

Ondje je J.F. čekao rezultate hitne operacije svoje prijateljice M.B., a 56-godišnjakinja je iskoristila njegovu rastresenost da bi ukrala torbicu M.B., koja je bila ostavljena u bolničkoj čekaonici. Pri rom je žrtvu oštetila za 1.500 kuna.

Dva dana poslije, u Klinici za dječje bolesti okrala je S.B., koja je ondje bila s kćeri. S.B. je nakratko izašla iz čekaonice, a 56-godišnjakinja joj je ukrala torbu, oštetivši je za 800 kuna.

Jednu je žrtvu okrala i u Konzumovoj trgovini, a u veljači ove godine ponovo je okrala majku koja je na ortopediji dječje bolnice dojila dijete. Uslijedilo je još nekoliko krađa dokazanih na sudu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene