Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KOD PLOMINA

Zapalio se u vožnji: U Istri potpuno izgorio autobus Croatia busa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač autobusa, koji je bio na liniji Zagreb - Rovinj, primijetio je dim iz motora te se zaustavio na ugibalištu. Autobus je u potpunosti izgorio.

Na cesti Pula - Rijeka iznad Načinovića kod Plomina danas je u potpunosti izgorio autobus Croatia busa koji je od Zagreba vozio do Rovinja, no nitko od 15 putnika nije ozlijeđen, doznaje se u policiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike

Prema policijskim podacima autobus se zapalio u vožnji oko 12.20 sati. Vozač autobusa primijetio je dim iz motora te se zaustavio na ugibalištu. Autobus je u potpunosti izgorio, a putnici njih 15, na vrijeme su ga napustili pa nitko nije ozlijeđen.

Više informacija o okolnostima koje su dovele do zapaljenja autobusa bit će poznato nakon očevida, izvijestila je glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Vitasović. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene