Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pljačka u pekarnici

Prislonio pištolj prodavačici na glavu i vikao:'Daj pare!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pljačkaš je uzeo tek skromni utržak od 400 kuna, no zapomaganje prodavačice čuo je nepoznati prolaznik koji je priskočio u pomoć.

'Pljačka! Otvaraj ladicu, daj pare!' vikao je razbojnik koji je u subotu oko 21.40 opljačkao pekarnicu na Trešnjevci, prislonivši pištolj na glavu uplašene zaposlenice Fitore H. (27).

Pročitajte i ovo Ilustracija Otkrila inspekcija Skandal u BiH, šokantna analiza! Prodavali burek s junetinom, a u njemu ustvari bilo nešto sasvim drugo Joga prije pljačke Savitljiva kradljivica VIDEO Žena opljačkala pekaru, sigurnosne kamere sve snimile: Kada su vlasnici pregledavali snimku, nisu mogli vjerovati što se događa

Pljačkaš koji je iz blagajne uzeo 400 kuna, ušetao je u novootvorenu pekarnicu u Selskoj 144 u tamnoj dužoj jakni i s vunenom kapom na glavi. Fitora H. došla je na nekoliko minuta zamijeniti kolegicu.

'Prebrojila sam novac u kasi i sjela odmoriti se kad je netko ušao. Mislila sam da je mušterija. A kad ono, čovjek dođe iza pulta, do blagajne, stavi mi pištolj na glavu i počne vikati da mu dam novac', ispričala nam je.

Hrabra Fitora H. prvo je odbila predati novac, ali strah za vlastiti život bio je jači. Razbojnik (36) istrčao je iz pekarnice kada se počela odvijati prava drama.


Maskirana perikom i naočalama opljačkala novac i nakit vrijedan više od 80 tisuća kuna

'Dajte mi broj policije, molim vas!' vikala je zaposlenica čije je zapomaganje čuo nepoznati prolaznik koji je potrčao za lopovom, uhvatio ga te predao policiji. Da je uhvatio pravog razbojnika, potvrdila je i Fitora H. koja ga je prepoznala prema fotografiji s osobne iskaznice. Još uvijek uznemirena zaposlenica kaže kako život ide dalje.

'Nije mi lako, ali ne mogu uzeti odmor. Moram raditi da preživim', zaključuje Fitora H. u suzama. (VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene