Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otuđena nepoznata količina novca

Uz pucnjavu opljačkali poštanski kombi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica maskiranih i naoružanih razbojnika opljačkali su poštanski kombi u Novom Zagrebu, u Zapruđu, na Meštrovićevom trgu sinoć oko 20 sati.

Naoružani razbojnici napali su sinoć dvojicu zaposlenika i jednu zaposlenicu pošte u Novom Zagrebu i ukrali veću količinu novca iz poštanskog kombija. U kombiju navodno nedostaje nekoliko vreća s novcem, a obijen je i sef.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Upola brže Volvo namjerava razvijati nove modela za svega 20 mjeseci Slika nije dostupna Objavljene fotografije Formiran novi otok: Još je vruć, a nestat će za nekoliko mjeseci

Prema neslužbenim informacijama razbojnici su djelatnicima pošte zaprijetili oružjem, a jednog su udarili pištoljem po glavi. Prilikom pljačke napadači su pucali u zrak, a jedan od četiri ispaljena metka završio je u prozoru obližnje zgrade. 

Djelatnik koji je zadobio udarac pištoljem po glavi navodno nije teško ozlijeđen, a liječnici hitne pomoći su mu dali sredstvo za smirenje te ga poslali na kućnu njegu.

Policija za sada ne želi davati službene informacije o pljački, a očevid još uvijek traje.

Objavljeno je i kako se neslužbeno doznaje da su razbojnici oteli šest vreća s novcem i udaljili se u nepoznatom smjeru te da policija nadzire sve izlaze iz grada zbog čega se na mostovima stvaraju prometne gužve.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene