Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava kod Požege

Pleternica: Ubila novorođenče pa otišla u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
35-godišnja žena s pleterničkog područja ubila je svoju tek rođenu djevojčicu. Otkrilo se to kada je navečer oko 23 sata došla u Opću županijsku bolnicu u Požegi.

Po dolasku u bolnicu kazala je da je poslijepodne kod kuće rodila i ostavila dijete, o čemu su iz bolnice obavijestili policiju. Istraga je utvrdila da je bebi presudila majka. Žena je izjavila kako je poslijepodne kod kuće rodila i ostavila dijete o čemu su iz bolnice obavijestili policiju.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Požege - 3 Crna točka U stravičnoj nesreći poginula učenica požeške Gimnazije: Na istom mjestu stradao je i 21-godišnjak Tin Kovačić, reporter Dnevnika Nove TV Pobjegao nakon nesreće Cure detalji pronalaska odbjeglog vozača: Pronađen čak 10 kilometara dalje, policija ga je odmah odvezla u bolnicu - "Postoje dvije dimenzije kazne"

'Naši su službenici nedugo zatim u dvorišnoj zgradi 35-godišnjakinjine obiteljske kuće pronašli mrtvo dijete. Obdukcijom je utvrđeno da je rođeno živo, a umrlo je od naknadno nanesenih ozljeda', rekla je Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske.

Policija je u istrazi utvrdila da je dijete usmrtila majka koja će biti kazneno prijavljena zbog čedomorstva. Žena nije bila udana i do sada nije ima djece, a u obiteljskoj kući nije živjela sama. Još se uvijek nalazi na liječenju u bolnici. (Agencija VLM)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene