Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu znali da gori

Pag: Planuo požar na kući, stanari se spasili skokom kroz prozor!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros nešto iza šest sati planuo je požar na kući veličine 50 m2 na otoku Pagu, a dva su se stanara spasila skokom kroz prozor.

Naime, njih dvojica, kako su nam potvrdili paški vatrogasci, uopće nisu znali da gori kuća i spasilo ih je to što su vatrogasce nazvali susjedi iz Primorske ulice u kojoj su se vatreni jezici možda digli i do sedam metara visine.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Kuća stradala u požaru - 2 Sve je progutao plamen Podigli su kredit da bi svojoj deveteročlanoj obitelji osigurali život, a onda je u trenutku sve nestalo: "Suze, užas, noge su se odsjekle"

Dvojac, inače građevinski radnici koji su koristili tek nedavno uređenu kuću, najvjerojatnije su spavali u trenutku izbijanja požara. Paški vatrogasac Šime Vičević bio je ispred požarišta kada su stanari pokušali izaći kroz vrata, no vatra je već zahvatila ulaz.

Havarija kajakom kod Biševa: Spasili ih s oštrih stijena

'Srećom, riječ je o prizemnici pa su stanari razbili prozor i iskočili van bez da su se ozlijedili. Mislim da su se probudili tek kad su začuli vatrogasnu sirenu.

Izgorjelo je najmanje 70% objekta, odnosno sav inventar, drvena lamperija kojom je kuća bila obložena, kao i krovište. Mi pretpostavljamo da je riječ o kvaru instalacija, da je to uzrok požara', rekao nam je Vičević.

Drami na Pagu svjedočili su i susjedi, a samo zbog brze intervencije vatrogasaca, kako nam je rečeno, vatra se nije proširila i na okolne objekte.

'Područje smo polili na vrijeme i vatra se nije proširila na susjedne objekte, a stvarno je moglo biti i veće štete', rekao nam je Vičević. Policija obavlja očevid. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene