Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen vozač

Tinjan: Pješak poginuo, vozač pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na cesti Tinjan-Sveti Petar u Šumi sinoć je poginuo pedesetdvogodišnji pješak iz Gračišća kada je na njega naletio osobni automobil čiji se vozač udaljio s mjesta nesreće, izvijestila je jutros istarska policija.

Prema riječima glasnogovornice Policijske uprave istarske Nataše Rogić nesreća se dogodila oko 23 sata kada je osobni automobil, prednjim dijelom udario u pješaka koji se kretao uz desni rub kolnika zajedno sa suprugom.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Dugom Selu - 2 Objavljeni detalji nesreće Tko je odgovoran za prometnicu na kojoj je stradala djevojčica? Iz županije poručili: "Pod ingerencijom je Dugog Sela" Slika nije dostupna Udario u ogradu rotora Autobus pao na automobil, vozač poginuo

Pješak je tom prigodom zadobio teške tjelesne ozljede uslijed kojih je pola sata kasnije umro u pulskoj Općoj bolnici. Istarski policajci jutros su oko 7,30 sati u Baderni pronašli osobno vozilo ‘fiat uno’, a pola sata kasnije i nesavjesnog vozača iz Bala koji je  pješaka i pobjegao s mjesta nesreće. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene