Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posvađali se

Pitomača: Sjekirom razbila auto bivšem dečku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom jučerašnjeg dana na trgu kralja Tomislava u Pitomači se dogodila nesvakidašanja svađa.

20-godišnja djevojka, koja se posvađala s bivšim dečkom, reagirala je na njegovo ponašanje popriličo burno. Do svađe bivšeg ljubavnog para je došlo kada je djevojka, potaknuta ponašanjem svog bivšeg 22-godišnjeg dečka, uzela sjekiru i razbila mu auto.

Pročitajte i ovo Stričak i Bosilj Tko se predozirao? Žestoko se posvađali gradonačelnik i župan: "U kakvoj deluziji živi HDZ-ovac koji se s 2,02 promila tuče u cajkaškom klubu?" Otac i sin si međusobno zapalili ležajeve uoči Božića Otac i sin se posvađali pa jedan drugome zapalili ležajeve: "Iznio je kutnu garnituru i bacio ju na vatru gdje je već gorio njegov krevet"

Sjekirom je razbila vjetrobransko staklo i sva svjetla na automobilu marke 'Opel Kadet', a potom pobjegla u obližnji kafić gdje su ju dočekali policijski službenici i oduzeli joj sjekiru. 20-godišnjakinja nije bila pod utjecajem alkohola. Oštećeni 22-godišnjak je upoznat s mogućnosti podnošenja kaznenog progona za oštećenje automobila, a za 20-godišnjakinju slijedi podnošenje optužnog prijedloga za remenje javnog reda i mira. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene