Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Narušavao javni red i mir

Pijani vozač u bolnici lakše ozlijedio medicinskog tehničara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv vozača bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja izazivanja prometne nesreće i narušavanja javnog reda i mira.

Pijani 42-godišnji vozač koji je nakon slijetanja s ceste prevezen na liječenje u Županijsku bolnicu Čakovec, nasrnuo je na medicinskog tehničara i lakše ga ozlijedio.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen

U srijedu oko 15:55 sati na cesti između naselja Donji Koncovčak i Vrhovljan vozač osobnog automobila varaždinskih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola i pod zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilima "B" kategorije sletio je s ceste.

Dvije nesreće na A1, pogledajte što je ostalo od auta

Prošao je s lakšim ozljedama, a nakon puštanja iz bolnice priveden je u prostorije PU međimurske kako bi se tamo otrijeznio. U jednom trenutku mu je pozlilo, pa je ponovo prevezen u bolnicu u kojoj je oko 19 sati narušavao javni red i mir, vičući i galameći na medicinsko osoblje.

Na jednog je tehničara i fizički nasrnuo. Protiv vozača bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja izazivanja prometne nesreće i narušavanja javnog reda i mira. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene