Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stajala na kolniku

Pijani vozač naletio na pješakinju, teško je ozlijedio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći u Palinovcu, u međimurksoj županiji, teško je stradala pješakinja, kada je na nju naletio pijani vozač.

U srijedu oko 17.40 sati, u Palinovcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 59-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka iz Hodošana, vozeći pod utjecajem alkohola u količini od 1,57 promila, brzinu kretanja vozila nije prilagodio stanju ceste, vidljivosti i gustoći prometa, radi čega je vozilom udario u 56-godišnjakinju iz Domašinca, koja je stajala na kolniku uz zaustavljeni teretni automobil, priopćila je PU međimurska.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 1 Nesretni slučaj Dvojica muškaraca poginula kod Varaždina: Sletjeli su s quada u rijeku Stjepan i Katarina Đerek Velika tragedija Albanska vozačica koja je skrivila nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra puštena iz bolnice pa odmah uhićena

Teška prometna nesreća: Automobilom podletio pod kamion, dvoje poginulih

Ozlijeđena 56-godišnjakinja je vozilom Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena i zadržana je na liječenju. Protiv vozača osobnog automobila podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene