Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lakše je ozlijedio

Pijani traktorist policajki prešao preko stopala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska službenica lakše je ozlijeđena kada joj je jučer, oko 14 sati, u Rujevcu kraj Dvora na Uni pijani vozač traktora prešao kotačem preko stopala.

Naime, traktorista, koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola, zaustavila je na cesti policijska ophodnja, a na njihov zahtjev da predoči vozačku i prometnu dozvolu počeo je vikati i galamiti, a potom krenuo traktorom unatrag te prednjim lijevim kotačem prešao preko stopala policijske službenice i lakše je ozlijedio.

Pročitajte i ovo Ilustracija prevrnuo se Smrtno stradao 40-godišnjak: Poginuo je pod traktorom Slika nije dostupna Zadobila teške ozljede Mirkovci: Djevojčica (7) ispala iz očeva traktora, kotač prešao preko nje

>> Tragedija kod Zadra: Starac smrtno stradao na polju

Budući da je odbio ponuđeno alkotestiranje, a traktorom je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje te narušavao javni red i mir, počinitelj je uhićen te će danas biti doveden na prekršajni sud. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene