Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesavjesni djelatnik PUZ-a

Pijani policajac izazvao sudar pa pucao u svojem stanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer oko 23 sata na području Sesveta policajac PU zagrebačke s 2,20 promila alkohola u krvi skrivio je prometnu nesreću u kojoj nitko nije ozlijeđen. Kasnije te večeri isti je policajac u svojem stanu pucao iz vatrenog oružja.

Policajac se osobnim automobilom Renault Safrane zagrebačkih registracijskih oznaka kretao kolnikom, a kako nije vozio bliže desnom rubu ceste naletio je na vozilo Škodu Oktaviju kojom je upravljao 38-godišnjak. U nesreći nitko nije ozlijeđen. Zaposlenik PUZ-a isključen je iz prometa te mu je zabranjeno upravljati vozilom. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prometne nesreće Drama na cestama: Robert Bošković umalo poginuo! Slika nije dostupna 1,54 promila alkohola Pijani vozač skrivio smrt motocikliste, pa pobjegao

Oko 3,05 sati iza ponoći građanin je nazvao policiju te rekao kako gore spomenuti policajac u svojem stanu puca iz pištolja. Dolaskom policije djelatnik PUZ-a, u vidno alkoholiziranom stanju, odbio je poći u policijsku postaju.Tako su policajci bili primorani svojeg kolegu zavezati i nasilno odvesti u zdravstvenu ustanovu gdje je policajcu, zbog teškog psihičkog stanja u kojem se nalazio, pružena liječnička pomoć. Nastavlja se očevid na utvrđivanju okolnosti vezanih za ovaj slučaj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene