Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija pronašla i oružje

Pijani muškarci potukli se u centru grada: Jedan završio u fontani, drugi u zatvoru

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Pijani muškarci potukli su se u centru Nove Gradiške, jedan je završio u fontani, a u konačnici obojica u policijskoj postaji.

Nakon obračuna u gradskom parku u Novoj Gradišci, koji se dogodio u nedjelju, 24. rujna u 18:20, policija je privela oba muškarca. Onaj mlađi, 27-godišnjak, bio je poprilično pijan, izmjerili su mu 2,49 promila, dok je stariji 38-godišnjak, odbio alkotestiranje. Zaradili su solidan broj prijava, a stariji muškarac i mjesec dana istražnog zatvora.

Njihov je sukob kulminirao napadom starijeg muškarca i bacanjem mlađeg u fontanu u parku. Policajci su pokušali smiriti sukobljene, ali čini se da ih je njihova pojava samo dodatno ražestila pa su obojica vikala, vrijeđala ih i omalovažavala, a stariji im je i zaprijetio smrću

Obojica su potom pokušala pobjeći, no policajci su ih sustigli i svladali. Stariji je pružao otpor pa su nad njim, kako to već policija kaže, primijenili sredstva prisile. Kod 27-godišnjaka su pronašli i dva noža.

Pročitajte i ovo Ilustracija borio se i za rampu Vojni invalid Ivo umro je zarobljen u stanu, na zidu našli jezivu poruku

Mlađi je muškarac zaradio optužne prijedloge zbog prekršaja protiv iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana te Zakona o prebivalištu (nije prijavljen na adresi).

Protiv 38-godišnjaka je podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te su ga, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje, predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske. Sudac istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu odredio mu je mjesec dana istražnog zatvora te su ga policajci sproveli u zatvor u Požegi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene