Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Strošincima

Pijani mladić oduzeo prednost, poginula 16-godišnjakinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Strošincima u vukovarsko-srijemskoj županiji poginula je 16-godišnja djevojka.

Nesreću, u kojoj su ozlijeđene još četiri osobe, je skrivio 24-godišnji mladić koji je bio pijan te mu je za vrijeme upravljanja bila izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilom. Mladiću je naknadno izmjeren 1 promil alkohola u krvi.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

>> Zagreb: Taksist udario u podvožnjak u Miramarskoj, preminuo u bolnici

Dolaskom na križanje mladić se sa svojim Citroenom nije zaustavio te je oduzeo prednost 51-godišnjem vozaču koji je upravljao BMW-om, nakon čega su oba automobila sletjela u odvodne kanale uz cestu. Tijekom slijetanja iz Citroena je ispala 16-godišnja djevojka koje je preminula na mjestu događaja, dok su 24-godišnji vozač i 19-godišnji putnik zadobili teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život. 17-godišnja putnica iz istog vozila, kao i vozač BMW-a su lakše ozlijeđeni.

24-godišnji Strošinčanin, kazneno je prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, Stalnoj službi u Županji, radi počinjenog kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće i izigravanja zabrane iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude, izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene