Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slavili zadnji dan škole

Pijani 45-godišnjak na Bundeku napao školarce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani 45-godišnji muškarac napao je u zagrebačkom parku Bundeku pet maloljetnih mladića i djevojaka koji su sinoć najvjerojatnije slavili završetak školske godine, pri čemu je u hrvanju s napadačem jedan mladić pao i slomio prst na ruci

Skupini maloljetnih osoba priskočili su u pomoć zaštitari na Bundeku koji su pozvali hitnu pomoć i policiju te zadržali napadača do dolaska policajaca, doznaje se danas u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom

>> Zadnji je dan škole!

Napadaču je izmjereno više od dva promila alkohola u krvi pa je odveden u jedinicu za zadržavanje do otrežnjenja nakon čega će protiv njega biti provedeno kriminalističko istraživanje, kažu u zagrebačkoj policiji.

Ozljeđeni mladić, koji se suprotstavio napadaču, odveden je u Kliniku za traumatologiju gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Napadač je prišao mladima oko 21 sata dok su se zabavljali na Bundeku te ih je počeo prvo tjerati a zatim i tući. (Hina)

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene