Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pijani 17-godišnjak nožem porezao 13-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć je u gradskom autobusu srednjoškolac prijetio osnovnoškolcima, a u jednom trenutku i nožem je napao i porezao jednog dječaka, izvjestila je vukovarsko-srijemska policija.

U izvješću se navodi kako je u autobusu vukovarskog "Čazmantransa" na liniji od Vukovara prema prigradskom naselju Lipovači u vožnji maloljetnik prijetio djeci, a u jednom trenutku jedno je dijete uhvatio rukom za vrat i prislonio mu oštricu noža na grlo, a zatim ga porezao po ruci.

Pročitajte i ovo Uhićenja zbog napada u Vukovaru Uhićeno pet osoba Svim napadačima iz Vukovara određen istražni zatvor Vukovar Nakon divljačkog napada Vukovarci pripremaju prosvjed: "Sad je dosta, godinama nas teroriziraju! Neka se međusobno tuku, a mi ćemo pokupiti ostatke"

Kako se doznaje u policiji, 17-godišnjak je dječaku psovao "ustašku majku".

Maloljetnik je uhićen, te u pratnji roditelja sproveden na
kriminalističku obradbu. Alkotestom je utvrđeno da je maloljetnik u trenutku napada bio pod utjecajem alkohola, a očitana mu je koncentracija od 1,46 g/kg alkohola u organizamu.

Policija navodi da je dosadašnjom kriminalističkom obradom, koja je još u tijeku, utvrđeno da je maloljetnik počinio kažnjivo djelo prijetnje te prekršaj remećenja javnog reda i mira.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene