Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaradili prijave

Pijana braća iz Metkovića napala vozača ralice i policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica braće iz Metkovića pod utjecajem alkohola prijavljena su zbog incidenta izazvanog u subotu u 20:20 sati.

Mlađi brat, 36-godišnjak, najprije je zaustavio ralicu u Ulici Nikole Tesle i napao 53-godišnjeg vozača nakon čega su obojica pala na tlo.

Pročitajte i ovo Tučnjava u školi - 4 Oglasila se ugledna profesorica Reakcija na incident: "Banožić se vratio ispijanju kavice, a profesor je prebijen, ponižen i bez posla" Slika nije dostupna Vrijeđao ga i pljuvao Incident u splitskom autobusu: Glumio turista pa iznenada progovorio hrvatski i napao vozača

Odvezeni su u Dom zdravlja u Metkoviću gdje je 36-godišnjaku pružena liječnička pomoć zbog lakših tjelesnih ozljeda, dok je 53-godišnjak liječničku pomoć odbio, izvještava dubrovačka policija.

U to vrijeme policija je provodila izvide. Na mjesto događaja je stigao i stariji brat, 43-godišnjak. I on je, vidno alkoholiziran i nezadovoljan jer mu je brat priveden, verbalno i fizički napao policajca.

Mlađi brat uz optužni je prijedlog doveden u Prekršajni sud u Metkoviću a stariji je kazneno prijavljen zbog napada na službenu osobu te je doveden u nadležno državno odvjetništvo. (Agencija VLM)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene