444699
444699
444699
444699
444699

Petrinja: Autobus koji je prevozio vojnike pretvorio se u buktinju

  • , 27.07.2016., 14:32
  • Autor:
  • komentara

Na cesti između Hrvatske Kostajnice i Petrinje jutros se zapalio autobus.

 
 
 
 
Kod Petrinje izgorio autobus (Foto: JVP Petrinja) - 4
Kod Petrinje izgorio autobus (Foto: JVP Petrinja) - 4

Autobus Čazmatransa koji je u srijedu ujutro prevozio sedam vojnika u petrinjsku vojarnu 'Pukovnik Predstag Matanovića', zapalio se u naselju Blinija.

Kada je vozač vidio gusti dim kako suklja iz motora autobusa odmah je stao, vojnici i vozač su izašli iz autobusa pa ozlijeđenih nema.

Požar na autobusu ugasili su djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Petrinja, a policija je utvrdila kako je uzrok požara bio kvar na autobusu, piše Portal 53.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se