Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudac Jambrović nije bio prestrog

Petrač je dobro prošao, ne mora natrag u zatvor!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudac Zdravko Jambrović ipak nije Hrvoja Petrača poslao natrag u zatvor.

Jedina kazna za Petrača su malo postroženi uvjeti na uvjetnoj slobodi. Morat će se svakog drugog ponedjeljka u mjesecu javljati sucu. Neće smjeti napuštati Zagreb duže od jednog dana, a ako će imati potrebu za duži boravak izvan Zagreba morat će se prvo obratiti sucu. Još u ponedjeljak kada je bio kod suca je ostao bez putovnice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napao Petrača Nasmijan i dobro raspoložen: Vjeko Sliško nakon mjesec dana izašao iz pritvora u Remetincu Ilustracija: Marko Prpic/PIXSELL Napad na Hrvoja petrača Vjeki Slišku određen jednomjesečni istražni zatvor

Sudac Jambrović je rekao da je u cijelom ovom slučaju bilo propusta, ali da oni nisu toliki da bi zahtijevali strožu kaznu.

>> Ostao bez putovnice: Doznajte gdje se sve po inozemstvu 'skitao' Petrač!

Sudac je ranije odobrio Petraču put u Izrael u razdoblju od 2. prosinca do 2. siječnja zbog liječenja, no on to nije iskoristio. Kako doznajemo, Petrač je sucu rekao da se zabunio i da su poslovne obaveze bile žurne te da nije imao vremena nikoga obavijestiti. Petrač je u nekoliko navrata bio u Sloveniji, Španjolskoj, Izraelu i Azerbajdžanu, a ukupno je u inozemstvu bez sudske dozvole boravio 19 dana.

Podsjetimo, Petrač je iz zatvora pušten 15 mjeseci prije isteka kazne za otmicu sina Vladimira Zagorca, a sudac je za kršenje uvjetne slobode saznao prošlog tjedna od novinara.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene