Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKA AKCIJA

Peti dan potrage: Pilotu kanadera još ni traga, policija u pomoć pozvala i građane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potraga za nestalim pilotom kanadera koji se bacio ili pao s Masleničkog mosta traje već peti dan. Policija je pozvala građane s tog područja da obrate pažnju i dojave im svaku informaciju koja bi im mogla pomoći.

Već peti dan traje potraga za nestalim pilotom kanadera koji je pao ili se bacio sa starog Masleničkog mosta u ponedjeljak. 

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Cvijeće i svijeće u Banjskom Polju Traje potraga Majka ubojice malene Danke bez imalo srama pravda sina: Otkrila što je policija uzela iz kuće

Zadarska Policijska uprava izvijestila je da su tijekom četvrtka u potrazi sudjelovali njihovi policajci, ronioci specijalne policije iz Splita i Rijeke te ronioci JVP Grada Zagreba, djelatnici Lučke kapetanije, pripadnici HGSS-a s tri plovila te lokalni ribari. To su područje nadlijetali i Pilatus te helikopter Hrvatske vojske. 

U petak je potraga nastavljena pretraživanjem Novskog ždrila, Novigradskog mora i Velebitskog kanala.

"Prema dosadašnjim informacijama nestali muškarac u trenutku nestanka bio je odjeven u trenirku marke Adidas, tamnoplave boje sa svjetloplavim rukavima i dijelom prednjice te crne tenisice iste marke. Pozivaju se i građani s tog područja, ribari i rekreativci da obrate pažnju na području potrage te policiji na telefon 192 dojave svaku informaciju koja može pomoći u potrazi", priopćila je PU zadarska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene