Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za počiniteljem

Pedofil zlostavljao i fotografirao djevojčicu koja je ljetovala u Savudriji?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetogodišnju djevojčicu iz Slovenije, koja je ljetovala na Savudriji, zlostavljao je i fotografirao nepoznati pedofil.

Nepoznati muškarac lažno se predstavio djevojčici i rekao joj kako zgrada u kojoj je ljetovala gori te kako treba poći s njim na sigurno, prenosi slovenski Kanal A.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćna presuda Pedofil iz Riječke nadbiskupije osuđen na 8 godina zatvora: Objavljeno što je sve radio Ilustracija Tijekom dvije godine Podignuta optužnica protiv 25-godišnjeg Rusa, u Zagrebu je seksualno zlostavljao dijete

>> Mladi Slovak bludničio nad djetetom na plaži!

Djevojčica je u Savudriji ljetovala sa Zavodom za odmor i rekreaciju, a nepoznati muškarac prišao joj je tijekom jedne noći. nakon što ju je izvukao iz zgrade, odveo ju je u kuću, gdje ju je zlostavljao i fotografirao obnaženu.

Policija je isprva smatrala kako je djevojčica možda prepričavala noćnu moru koju je sanjala, no kad im je vrlo detaljno opisala automobil u kojem je odvedena te kuću, priču su shvatili ozbiljno.

Istragu u vezi tog događaja pokrenule su i hrvatska i slovenska policija. Potvrdu o provođenju izvida oko navedenog slučaja dobili smo i u PU istarskoj. Roditelji djevojčice za nemili događaj su doznali od njihove starije kćeri, koja je ljetovala s mlađom sestrom. Spomenuti Zavod nije obavijestio roditelje o incidentu.

Do kraja pokrenute istrage, niti slovenska, niti hrvatska policija neće davati izjave.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene