Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pavlovac: Ubio susjeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Pavlovcu, pokraj Grubišnog Polja, u općini Veliki Grđevac, jučer oko 15 sati dogodilo se ubojstvo, kada je 40-godišnjak hicem iz automatske puške ubio 69-godišnjeg Savu Nedeljkova, priopćila je Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Do ubojstva je došlo kada je 40-godišnjak pogodio u vrat Nedeljkova hicem iz automatske puške iz neposredne blizine, u trenutku kada je Nedeljkov izlazi iz svoje kuće, navodi policija.

Pročitajte i ovo Osoba s invaliditetom dobila kaznu Šef Udruge rezigniran Šok za osobe s invaliditetom: "Počeli su nam naplaćivati kazne"; Nakon našeg upita u Gradu razmišljaju o promjenama Zimske gume - 1 Teška krađa Mladić opelješio vulkanizersku radnju: Krao automobilske gume i opremu u vrijednosti 40 tisuća eura

Dolaskom policije na mjesto događaja počinitelj je zatečen u putnom jarku te se odbijao predati.

Potom je (oko 16,10 sati) ustao i krenuo cestom, a nakon zapovjedi policije odbacio je pušku te je uhićen i priveden u Policijsku postaju Grubišno Polje na kriminalističku obradu.

Policija u priopćenju navodi kako je 40-godišnji počinitelj ubojstva "osoba lišena poslovne sposobnosti te ga je Centar za socijalnu skrb udomio u obitelji čija je kuća uz kuću ubijenoga".

U priopćenju se također navodi kako je, "prema trenutno prikupljenim informacijama, motiv ubojstva najvjerojatnije verbalno zlostavljanje počinitelja od strane Nedeljkova".

Danas će se obaviti obdukcija tijela ubijenoga u bjelovarskoj Općoj bolnici, a osumnjičeni će nakon kriminalističke obrade biti priveden u Istražni odjel Županijskoga suda u Bjelovaru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene