Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Panika u zagrebačkoj osnovnoj školi - Muškarac pokušao oteti djevojčicu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačkom Osnovnom školom Jordanovac u ponedjeljak je zavladala panika nakon navodnog pokušaja otmice učenice petog razreda. Policija nam je potvrdila kako u ovom slučaju nema elemenata kaznenog djela, no kako će više informacija biti poznato u srijedu.

Što se točno dogodilo ispred OŠ Jordanovac u ponedjeljak oko 14:15 sati, nije posve jasno. Prema medijskim napisima, nepoznati je muškarac pokušao oteti učenicu petog razreda. Navodno ju je zaustavio na pješačkom prijelazu ispred ulaza u školsko dvorište te primio za ruku no djevojčica se uspjela osloboditi i utrčati u školu, piše Jutarnji list.

Iz policije su nam poručili kako prema podacima kojima raspolažu ovdje nema elemenata kaznenog djela, kako se još uvijek utvrđuju okolnosti događaja te kako raspolažu informacijama o tome tko bi mogla biti osoba koja se dovodi u vezu s događajem.

Ravnatelj OŠ Jordanovac je nakon ovog događaja poslao apel svim roditeljima da porazgovaraju s djecom o njihovom ponašanju u sličnim situacijama. Istaknuo je kako će djelatnici škole pojačano dežurati u školskom dvorištu te kako će zamoliti policiju za pojačane sigurnosne ophodnje oko škole.
 

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene