Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spasili ju vatrogasci

Pala u bunar i u njemu bila zarobljena 15 dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petnaest dana u bunaru je preživjela 38-godišnjakinja, koja je u rupu duboku četiri metra pala 1.rujna ove godine.

Su Qixiu iz Kine je u zapuštenom bunaru preživjela jedući sirovi kukuruz, a pila je kišnicu. Upala je u njega dok je tražila ljekovito bilje po polju kukuruza.

Pročitajte i ovo Kukuruz na tržnicama - 1 Velika rasprava Koliko košta klip kukuruza? "Propali jesmo, sad tu prodajemo da ne propadnemo još gore" Kukuruz - 3 posljedice katastrofe Ratari u problemima, zbog kiše ugrožena važna biljka: "Moglo bi doći do razvoja određenih mikrotoksina i drugih bolesti"

Nakon 15 dana, vatrogasci su je spasili i trenutno se nalazi u bolnici, piše BBC.  Bunar je bio okružena kukuruzima i zbog toga ga je bilo teško za uočiti, a zid iznutra je bio previše gladak da bi se 38-godišnjakinja mogla popeti uz njega.

>>Izlio motorno ulje u bunare!

Obitelj i rodbina su danima tragali za nesretnom ženom, no nisu je mogli pronaći.– Sve dane sam provela nadajući se da će netko proći kraj bunara, čuti me i spasiti – ispričala je Su Qixiu koju je na kraju čuo jedan seljak koji je brao kukuruz te je on pozvao spasilačke službe. U 15 dana, nesretna žena je s 52 kilograma pala na 36, no liječnici vjeruju da će se oporaviti. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene