Obavijesti Video Pretražite Navigacija
skida uroke u pritvoru

"Pala" baba vračara: Muškarca uvjerila da su na njega bačeni uroci, pa mu prodala "ljekovitu vodu" za 40.000 kuna

Ilustracija (Foto: Thinkstock)
Ilustracija (Foto: Thinkstock) Foto: Thinkstock
Policija je uhitila 46-godišnju državljanku Bosne i Hercegovine zbog sumnje da je prevarila 38-godišnjaka koji joj je u tri navrata predao ukupno 40 tisuća kuna. Prevareni je, naime, plaćao skidanje uroka.

Policija samozvanu babu vračaru sumnjiči da je 28. veljače na području Maksimira uvjerila muškarca da su na njega bačeni uroci. Ipak, trebao je to biti njegov sretan dan jer mu je ponudila i rješenje. Skinut će ih ljekovitom vodom. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Ostala bez ušteđevine Desetke tisuća eura žena je predala lažnoj bankarici koja joj je došla na vrata Ilustracija (Foto: Thinkstock) Policija savjetuje Mislio je da dogovara posao stoljeća, ali nije bilo tako: Još dugo pamtit će taj dan

Njemu se očito njezin prijedlog dopao pa joj je u narednih pet dana triput platio za njezine usluge i prolivenu ljekovitu vodu. Cijena - prava sitnica. Ukupno joj je predao 40 tisuća kuna

Policija je nakon kriminalističkog istraživanja skidačicu uroka predala pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeto je posebno izvješće. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene