Obavijesti Video Pretražite Navigacija
opasna vožnja

Ozlijeđena dva maloljetnika: Vozili neregistrirane motore bez vozačke, prometne i kacige

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U prometnoj nesreći u Zadru ozlijeđena su dva maloljetna motociklista. Nisu imali vozačke dozvole, registrirana vozila ni važeće prometne.

Ozlijeđena su dva motociklista u prometnoj nesreći u Zadru koja se dogodila u srijedu navečer.

Maloljetni vozač skretao je u Ulici svetog Nikole Tavelića ulijevo bez da je provjerio može li sigurno skrenuti kada ga je pretjecao drugi maloljetan vozač. U tom trenu je skretač udario u motociklista koji ga je pretjecao. 

Pročitajte i ovo Ilustracija završena istraga Prijavljen zbog ratnog zločina protiv civilnog stanovništva: Silovao 29-godišnjakinju tijekom okupacije Lovasa

Maloljetnik za kojeg se sumnjiči za izazivanje prometne nesreće lakše je ozlijeđen, a drugi vozač zadobio je teže ozljede i prevezen je u zadarsku bolnicu.

Iz policije javljaju da maloljetnici nisu imali vozačke dozvole, oba vozila bila su neregistrirana, a prometne dozvole su im istekle. Motociklisti nisu nosili zaštitne kacige. 

Pročitajte i ovo Ilustracija uhićen Austrijanac Uzbuna u ljetovalištu na Jadranu! Fotografirao golu djecu pa bježao od zaštitara: "Ponašao se čudno"

"Protiv oba maloljetnika nadležnom sudu podnosi se Optužni prijedlog zbog počinjenih prometnih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama", kazali su iz PU zadarske.

Po završetka istrage će se državnom odvjetnišvu podnijeti i kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće za lakše ozlijeđenog maloljetnika.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene