Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne vjeruju Paravinji

Ovim lecima obitelj Bilić potragu širi na čitavu Europu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj Bilić poručila je da Paravinji ne vjeruju, proširili su i svoju potragu. Dogovorili su se da se slika njihove nestale kćeri i sestre podijeli svim vozačima na međunarodnim rutama.

Mađarski, talijanski, finski, makedonski, i tako na 15 jezika. Donosimo vam izgled novih oglednih primjeraka letaka za nestalu Antoniju Bilić. Pokrenula ih je njezina obitelj. U sindikatu vozača odmah su se uključili u akciju. 'Mi svakodnevno imamo na raspolaganju stotinjak vozača, koji kreću u svim smjerovima i podržali smo ovu akciju, i čekamo samo propagandni materijal koji ćemo podijeliti našim članovima', rekao je Miljenko Gočin, predsjednik Sindikata hrvatskog vozača.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nada se da je živa Otac Antonije Bilić: Dok Paravinja ne kaže gdje je tijelo, ja mu ništa ne vjerujem! Slika nije dostupna Podignuta optužnica Paravinja optužen za pokušaj silovanja i ubojstvo Antonije Bilić

Letci će se lijepiti po svim rutama kretanja u Europi, ali i šire. Sve kako bi se pronašao bilo kakav trag. Plakati bi se lijepili na lokacijama poput ove gdje se nalaze odmorišta i benzinske crpke, odnosno gdje tijekom dana prolazi najveća koncentracija ljudi. Obzirom na iskaz Dragana Paravinje kojeg čini se nitko ne uzima zdravo za gotovo, obitelj Antonije Bilić i dalje vjeruje i nada se kako će je uspjeti pronaći.

Dok ne iscrpe sve snage i mogućnosti, ne odustaje niti policija. 'Postavljamo se kao da je živa i tražimo živu osobu. Evo ne daj bože ako se dogodilo to najgore, idemo u tom smjeru dakle da pretražimo i Krku i ona jezera koja su uz Krku, rekao je Tomislav Karamarko, ministar policije. Za to vrijeme Hrvatska čeka odgovor iz BiH.

Kao što je poznato, Ministarstvo pravosuđa podnijelo je molbu za izručenjem Dragana Paravinje uz svu potrebnu dokumentaciju. Za sada iz BiH nema nikakvih novih informacija. Paravinja u Hrvatsku, čini se, neće tako skoro. Riječ je o kompliciranoj proceduri. Nakon godina skrivanja, Dragan Paravinja sutra napokon izlazi pred suca BiH. Prvi put će se očitovati o optužbama za silovanje, koje je počinio u istočnom Sarajevu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene