Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kazneno prijavljeni

Otkriveni divljaci koji su napali policajce u Rijeci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupina je u nedjelju oko ponoći bacanjem kamenja i baklji zaustavila promet u Ulici G. Carabina, a dvojica među njima ozlijedila su policajce iz ophodnje.

Nakon nedjeljnog divljanja na riječkom Turniću, kad je skupina od pedesetak osoba bacanjem kamenja i baklji zaustavila promet u Ulici Giuseppea Carabina, oštetila policijski automobil i napala te lakše ozlijedila dvojicu policajaca iz ophodnje, policija je otkrila napadače na policajce – riječ je o dvojici Riječana starosti 22 i 26 godina.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

Kazneno su prijavljeni zbog sprečavanja službene osobe u obavljanju dužnosti. Stariji, 26-godišnjak, danas je doveden sucu istrage Županijskog suda, dok je mlađi nakon kriminalističkog istraživanja pušten. Iz skupine koja je divljala na Turniću deset je osoba već prekršajno prijavljeno zbog remećenja javnog reda i mira, a jedna je osoba prekršajno prijavljena po Zakonu o eksplozivnim napravama. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene