Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podniejta kaznena prijava

Otkriven splitski maloljetnik koji je bacio betonski blok na prolaznicu s djetetom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija pronašla je maloljetnika koji je krajem 2105. na splitskim Gripama s dvorane bacio betonski blok na majku i dijete, koji srećom nisu ozlijeđeni

Policija je pronašla maloljetnika koji je sredinom prosinca na splitskim Gripama s dvorane bacio betonski blok na majku i dijete koji su ondje prolazili, i koji srećom nisu ozlijeđeni, te je protiv njega podnijela kaznenu prijavu, doznaje se u srijedu u policiji.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Slatine Policija istražuje Novi slučaj nasilja kod Splita, majka objavila: "Sina su zavezali za stup i stavili mu traku na usta. Nije mogao disati"

Incident se dogodio 18. prosinca u 21,15 sati, u krugu Športskog centra "Gripe", gdje je 15-godišnjak s dvorane bacio betonski blok kojim je u rame pogodio 40-godišnjakinju koja je prolazila ulicom sa sinom. Pogođena žena nije zatražila liječničku pomoć, a policiji je odmah rekla da je počinitelj mlađa osoba.

Nakon intervencije, mladić (18) policajca 'opalio' šakom u glavu

Policija je protiv maloljetnika podnijela kaznenu prijavu nadležnom Državnom odvjetništvu za mladež. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene