Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvojica u bijegu

Kaštel Štafilić: Oteo i izudarao čovjeka usred bijela dana!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila 31-godišnjaka, kojeg se nakon dovršenog istraživanja, sumnjiči da je prošli petak usred bijela dana u Kaštel Štafiliću oteo i izudarao 26-godišnjaka.

Kako je izvijestila Policijska uprava Splitsko-dalmatinska, osumnjičenik je 26-godišnjaka oko 14.30 sati prisilio da sjedne u njegov automobil Opel Astru, u kojem su se nalazile dvije muške osobe.

Pročitajte i ovo Stravičan napad u Kaštelima nove snimke napadača Susjeda opisala kako je izgledao napad u Kaštelima, mještani u šoku: "Čula sam pucanj, mislila sam da su petarde", "Terorizirao je ljude" Hapšenje u Kaštelima - 2 Kamera Dnevnika Nove TV snimila odvođenje napadača Policija objavila nove detalje napada, muškarca prijavili za pokušaj ubojstva dvije osobe. Branimir Jukić iz HGSS-a: "Naš prijatelj se budi"

>> Pokosio ga kod ulične lampe i pobjegao - jeste li vidjeli?

U vozilu su ga više puta udarili, a kada su zaustavili automobil, 26-godišnjak je uspio pobjeći. Utvrđene su mu lakše tjelesne ozljede. Uz kaznenu prijavu za protupravno oduzimanje slobode 31-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a u tijeku je potraga za ostalom dvojicom muškaraca iz automobila. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene