Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Oteo 17-godišnjaka koji mu je pretukao sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su mu četvorica mladića pretukla maloljetnog sina, njegov je 36-godišnji otac jučer u zagrebačkoj Dubravi nagovorio prijatelje svoga sina da pretuku i otmu jednog od napadača, također maloljetnika, no ubrzo su ga pustili.

Policija je utvrdila da se 17-godišnjak jučer oko podneva posvađao s četvoricom mladića na parkiralištu ispred McDonaldsa u Dubravi, koji su ga potom pretukli i lakše ozlijedili, a otac ga je odvezao u KB Dubrava gdje mu je pružena liječnička pomoć.

Pročitajte i ovo Pater Ike Mandurić Nakon što je Buntić napao ženu Pater Ike: "Nakon što sam preslušao njezinu snimku, stadoh misliti o muževima koji trpe tko zna kakva sve nasilja i maltretiranja namjerno iritantnih žena" Ilustracija Za vrijeme kupanja Strašna tragedija: Otac pokušao spasiti sina od utapanja pa zajedno izgubili život

Oko 15 sati, vozeći se automobilom na križanju Zagrebačke i Ulice ljubičica, drugi 17-godišnjak, jedan od napadača, primijetio je kako ga slijedi "opel omega" u kojemu su sjedila trojica mladića.

Oni su se zaustavili ispred njegova automobila, a dvojica (19 i 22 godine) su izašla van i izvukla ga iz vozila, te su ga izudarali rukama i nogama po glavi i tijelu.

Na mjesto događaja ubrzo je stigao 36-godišnji otac mladića koji je pretučen u Dubravi, koji je 17-godišnjaka, uz pomoć spomenute dvojice, na silu uvukao u svoj automobil, rekavši mu da ga vozi u policijsku postaju u Dubravi kako bi se razriješila tučnjava u kojoj mu je ozlijeđen sin.

Iz vozila ga je pustio u blizini postaje, a mladić je slučaj prijavio policiji koja 'brižnog' oca i dvojicu prijatelja njegova sina sumnjiči za kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode.

Policija nastavlja kriminalističku obradu, a još nije utvrđen povod tučnjave ispred McDonaldsa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene