Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otac ubio kćer pa sebe

Detalji ubojstva i samoubojstva kod Zadra: "Bili su mirna obitelj, iako smo ih znali čuti kako se svađaju, ali ovako užasna tragedija..."

Otac ubio kćer pa sebe (Foto: Pixell)
Otac ubio kćer pa sebe (Foto: Pixell) Pixell
Aktualno Galerija +0 Otac ubio kćer pa sebe (Foto: Pixell) Galerija 1/1 >>
Zadarska policija potvrdila je kako rezultati očevida upućuju da je 56-godišnjak u nedjelju u Vrsima kod Nina iz pištolja ubio svoju 28-godišnju kćer, a potom ispred kuće počinio samoubojstvo.

"Prema rezultatima provedenog očevida u kući u Vrsima, sumnja se da je jučer oko 16:40 sati 56-godišnjak pucanjem iz pištolja, koji je legalno posjedovao, u kući usmrtio svoju 28-godišnju kćer, a potom ispred kuće pucanjem u sebe počinio samoubojstvo", navode u ponedjeljak iz PU zadarske.

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Najavljuju kako će nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica ove tragedije nadležnom Državnom odvjetništvu podnijeti posebno izvješće o događaju.

Iz policije su u nedjelju popodne priopćili kako su u obiteljskoj kući u Vrsima pronašli tijela muškarca i žene s ozljedama od vatrenog oružja, kao i samo oružje.

Iznijeli su sumnje kako je riječ o ubojstvu i samoubojstvu članova iste obitelji, navodeći kako nemaju saznanja o sudjelovanju treće osobe u ovom događaju.

"Bili su mirna i povučena obitelj. Otac je bio pomorac, a kći je radila kao sezonska trgovkinja na Viru. Financijskih problema nisu imali, nedavno su i apartmane napravili, tako da to zasigurno ne može biti razlog ovom stračnom obračunu", rekli su neki od stanovnika Vrsi za Slobodnu Dalmaciju.

"Često smo znali čuti nju i oca kako se svađaju. Bilo je to dosta glasno, da bi vam nekada bilo neugodno sjediti na vlastitoj terasi, ali nikome od nas ni na kraj pameti nije bilo da bi te svađe mogle završiti ovako užasnom tragedijom", rekla je jedna od susjeda.

Osim oca i kćeri, u obiteljskoj kući živjeli su majka i starija kći. U vrijeme ove tragedije nije točno poznato gdje su se njih dvije nalazile, ali su u stanju šoka prevezene u Opću bolnicu Zadar. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene