Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovoljno dokaza

Osumnjičeniku za ubojstvo u Mandićevcu određen istražni zatvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudac istrage osječkoga Županijskoga suda danas je na prijedlog osječkoga Županijskoga državnog odvjetništva (ŽDO) određio mjesec dana istražnoga zatvora 43-godišnjem osumnjičeniku za nedavno ubojstvo u Mandićevcu, u blizini Đakova, izvijestio je taj sud.

Osumnjičenoga 43-godišnjaka tereti se da je 6. ožujka oko 17:30 sati u obiteljskoj kući u Mandićevcu 44-godišnjaku iz toga mjesta hladnim oružjem nanio nekoliko ozljeda od kojih je na mjestu umro.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 1 Ubojstvo u Splitu Ubojici 22-godišnjaka iz Splita određen jednomjesečni istražni zatvor

>> U kući kod Đakova pronađen ubijeni muškarac

Glasnogovornik suda Miroslav Rožac izjavio je kako je dosadašnjom istragom, uključujući i obdukciju ubijenoga 44-godišnjaka, prikupljeno dovoljno činjenica koje upućuju na osnovanu sumnju da je uhićeni 43-godišnjak počinio kazneno djelo ubojstva.

Dodao je kako mu je istražni zatvor određen zbog opasnosti od ometanja istrage i utjecaja na svjedoke te mogućnosti počinjenja istoga ili sličnoga kaznenog djela. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene