Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osumnjičeni za ubojstvo Zečevića najavio predaju hrvatskoj policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sava Marinković, kojega policija sumnjiči da je sudjelovao u ubojstvu Davora Zečevića Zeca počinjeno prošle godine u Zagrebu, zanijekao je svaku vezu s tim zločinom.

Ovaj bosanskohercegovački državljanin je najavio kako će se dragovoljno predati hrvatskoj policiji i dati iskaz o svemu što zna o tom slučaju.

Pročitajte i ovo Ilustracija "zaradili" više od pola milijuna eura Policija i USKOK otkrili detalje velike akcije: 20 osoba osumnjičeno za preprodaju stotina kilograma droge Ilustracija Kazneno djelo Oglasio se DORH o trojici muškaraca koji su skidali hrvatsku zastavu u Kninu

U izjavi koju je u nedjelju prenio list Dnevni avaz Marinković je najavio kako će za nekoliko dana otići u Zagreb i "samonicijativno dati izjavu (o Zečevićevu ubojstvu) kako bi odokazao nevinost".

Marinković, koji živi na Palama, je ustvrdio kako u Zagrebu nije bio već godinama.

Potvrdio je kako ga je policija u Istočnom Sarajevu već saslušavala u vezi s ubojstvom Zečevića pri čemu je također zanijekao umiješanost u taj slučaj.

Marinković je u policiji saslušavan i zbog sumnje da je sudjelovao u miniranju groba pokojnog predsjedatelja Predsjedništva BiH Alije Izetbegovića.

"Lažno sam osumnjičen i saslušavan u sarajevskoj policiji nakon takvih optužbi", kazao je Marinković.

Marinković je rekao kako je žrtvom policijske urote koja ga pokušava povezati i s nizom nerazjašnjenih ubojstava počinjenih na području Istočnog Sarajeva gdje se vodi otvoreni rat između dviju suprotstavljenih kriminalnih skupina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene