Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo na Trešnjevci

Osumnjičeni za ubojstvo brata blizanca: Nisam kriv!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osumnjičenom za ubojstvo brata blizanca Miroslavu Tomasu određen je jednomjesečni pritvor.

Miroslav Tomas, osumnjičen za ubojstvo brata blizanca na zagrebačkoj Trešnjevci u ranim satima nove godine, u jednomjesečnom je istražnom zatvoru. Nijekao je krivnju, a policiji nije htio odgovarati na daljnja pitanja. U noći ubojstva, kad je policija stigla u stan, bio je rastrojen i nije želio slušati što mu se govori, piše Večernji list. Pritvor mu je određen zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Audrii Cunningham Užas u Teksasu Djevojčica (11) nestala na putu do škole, njezino tijelo pronađeno u rijeci

Podsjetimo, 31-godišnji je Tomas svoga brata blizanca Vedrana ubo nožem u prsa, pri čemu mu je teško ozlijedio srce i pluća zbog čega je iskrvario u njihovu stanu u Ogrizovićevoj ulici u Zagrebu.

>> Ubojstvo na Trešnjevci: Policija i službeno osumnjičila brata

Na mjestu događaja pronađen je pištolj kojeg je osumnjičeni nabavio i ilegalno posjedovao. Pištolj je, uz noževe pronađene u stanu, poslan na vještačenje. Prema pisanju Večernjeg lista, u stanu je pronađeno i računalo, na kojemu su snimane orgije braće sa sado-mazo dominom Dolores.

Miroslav Tomas, piše Večernji, prijavljen je za ubojstvo, a kazna zatvora za taj čin najmanje je pet godina zatvora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene