Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Analiza krvi pokazala

Osumnjičeni za silovanje u Podstrani bio pijan, ali ne i drogiran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetogodišnjak osumnjičen za silovanje djevojke u Podstrani nije bio pod utjecajem droge, pokazali su rezultati analize krvi.

Nakon što je napravljen test na alkohol i drogu, pokazalo se da je mladić imao 1,44 promila alkohola u krvi, ali i da nije bio pod utjecajem droga, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila"

Zbog niza nerazjašnjenih okolnosti koje su dovele do teškog ozljeđivanja studentice, sumnjalo se na upotrebu narkotika, ali pokazalo se kako ih dvadesetogodišnjak te noći nije konzumirao.

Podsjetimo, studentici je život spašen liječničkom intervencijom. U međuvremenu je puštena na kućnu njegu, ali još uvijek se ne sjeća što se točno dogodilo. Upravo zbog njezine amnezije i neuobičajenih ozljeda, uzorci krvi uzeti su i od nje i od ostalih koji su bili u kući gdje se dogodio incident.

>> Predmet kojim je ozlijeđena djevojka u Podstrani je sakriven?

Također su svi dali svoje iskaze državnom odvjetništvu u sklopu istrage oko slučaja. Student osumnjičen za silovanje nalazi se u istražnom zavoru upravo kako bi se izbjegao utjecaj na svjedoke. U svojoj obrani negirao je silovanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene