Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepravomoćno

Splićanin osuđen na 10 godina zbog ubojstva djevojke: "Ni sam ne znam kako se to dogodilo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bruno Bajrić (24) iz Splita osuđen je na 10 godina zatvora za ubojstvo svoje djevojke Anice Ćurić (22) iz Kaštela te će biti sproveden u pritvor.

Nepravomoćna presuda donesena je u utorak na Županijskom sudu u Splitu. Dok je sudac Slavko Lozina čitao obrazloženje presude, Bajrić je spustio glavu te stavio ruke preko lica, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 1 Ubojstvo u Splitu Ubojici 22-godišnjaka iz Splita određen jednomjesečni istražni zatvor Prosvjed u Splitu - 5 SRIJEDA ISPRED SUDA Splićani u šoku, idu u prosvjed: "Zagreb ima svog Luku, Split sada ima svog. Koji grad je idući?"

Podsjetimo, Bruno Bajrić opalio je smrtonosni hitac iz pištolja marke Mauser u grudi svoje tadašnje djevojke u stanu u Slavonskoj ulici krajem studenog prošle godine.

"Našao sam se s Anicom u osam sati i bili smo kod mene sat ili dva. Nije postojala svađa ili konflikt između nas, a zajedno smo bili dvije i pol godine. Večerali smo i gledali dokumentarac u mojoj sobi. Ne želim negirati, ali ne znam ni sam kako se to dogodilo. Ne znam kako je metak bio u cijevi. Ni u zadnjoj primisli mi nije bilo da bi pištolj mogao opaliti. Taj dan sam rastavio i sastavio pištolj, uvjeren da nema streljiva u njemu, i ostavio sam ga na krevetu.

Išao sam ga spremiti i u trenutku kada sam ga uzeo u ruke, to se dogodilo. Ne sjećam se da sam išta pritisnuo. Pokušavam vratiti tu scenu, ali nema je u glavi. Pretpostavljam da je nakon toga pištolj pao na pod gdje ga je našla policija.

Iste sam sekunde uzeo Anicu i vikao da me roditelji čuju. Odvezao sam je uz pomoć oca na Prvu pomoć", prepričao je prethodno Bruno Bajrić što se događalo te večeri.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene