Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveden osumnjičeni

Osijek: Na ulici pretukao ženu na smrt i otišao na kavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječka policija zaprimila je dojavu da je došlo do sukoba dviju osoba, no kada je došla na mjesto događaja, na tlu je pronašla ženu koja je nekoliko minuta kasnije preminula.

'Policija je u 6.04 sati zaprimila dojavu da su se na Trgu Lavoslava Ružičke sukobile dvije osobe. Dolaskom na mjesto događaja, policija je kraj željezničkog nathodnika pronašla tijelo 67-godišnje žene iz Osijeka koja je tada još uvijek davala znakove života', rekla je za Dnevnik.hr Edita Roterbauer, glasnogovornica PU osječko-baranjske.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Ilustracija Izvijestila policija Krvava večer kod Imotskog: Jedan muškarac izboden, drugi zadobio teške ozljede

Po dolasku Hitne pomoći, žena je nažalost preminula. Glasnogovornica Roterbauer rekla je kako je policija u 6.36 sati u Ribarskoj ulici u Osijeku uhitila osumnjičenog muškarca koji se nije odupirao prilikom uhićenja i koji je sproveden u prostorije policije na kriminalističku obradu. Radi se o osobi otprije poznatoj policiji. 'Zasad pretpostavljamo da muškarac nije koristio oružje, odnosno da je žena pretučena na smrt, no obdukcija će pokazati točan uzrok smrti 67-godišnjakinje', dodala je Edita Roterbauer.

Prema neslužbenim informacijama, muškarac je ženu pretukao bez ikakvog povoda. Nije ju ni poznavao. Umrljan krvlju svoje žrtve, muškarac je potom otišao na kavu gdje ga je pronašla i policija. Ubojica je poznat policiji po nekim prevarama - neslužbene informacije kažu kako je nedavno pušten iz zatvora zbog dobrog vladanja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene