Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osijek: Srednjoškolke na praksi u kupleraju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji iz Osijeka strahuju za svoje srednjoškolce. Naime otkrilo se da su dvije učenice koje pohađaju smjer za kozmetičara u tehničkoj školi Ruđera Boškovića svoju praksu odrađivale u zloglasnom kozmetičkom salonu De luxe koji je služio kao paravan za prostituciju.

Podsjetimo, početkom listopada osječka je policija uhitila vlasnicu salona De luxe, 35-godišnju Jasminu Hajrić, jer je mjesecima podvodila mlade djevojke iz Osijeka i okolice koje su pružale seksualne usluge klijentima koje je njihova madame pronalazila. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija istražuje slučaj Rus u Beogradu unajmio prostitutku: Večer za zabavu pretvorila se u noćnu moru Ilustracija braća Panić FOTO Zgodnim maserkama obećavali zaradu 100 eura na dan: Vučićeva kumčad na policijskoj tjeralici zbog prostitucije, pobjegli u Hrvatsku

>> VIDEO: Javna kuća u kozmetičkom salonu

>> Kaznena prijava 35-godišnjoj Osječanki zbog prostitucije

Nakon što su u školi uočili nepravilnosti u tom salonu, dvije su učenice odmah prekinule s praksom i obavijestile svoju nastavnicu. Iz škole uvjeravaju kako roditelji nemaju razloga za brigu jer se djeca dobro nadziru.

Dvije učenice htjele su 'ispeći' kozmetički zanat. No,  tamo ih je dočekao onaj najstariji na svijetu. Povučene su s prakse.

Djevojke su posumnjale o čemu se radi, obavijestile nastavnicu te prekinule praksu 'Ja sam pozvala policiju i upozorila ih s našim saznanjima iako u tom trenutku nismo imali čvrste dokaze za to', kaže Danica Čarnohorski, ravnateljica Tehničke škole Ruđer Bošković.

Nakon godinu dana istrage, policija je uhitila madame i njezine 'prijateljice noći'. Madame je od učenica, navodno, tražila da nose kući prljave plahte na pranje. Od škole je tražila što veći broj učenica za praksu. Sada je jasno i zašto.

Sustav odabira salona i njihova nadzora sada je postrožen. Učenike i vlasnike salona svakodnevno obilazi nastavnica.

Šetnjom po salonima nastavnici su uočili još nekolicinu koje, kažu, 'zbjegavaju u širokom luku'. Pozivaju policiju da otkrije - zašto.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene