Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubila kontrolu

Otvorila se vrata auta, pregazila tri osobe na stanici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su osobe ozlijeđene u naletu automobila na autobusnu stanicu u Osijeku.

Nesreća se dogodila oko devet sati ujutro na Sljemenskoj cesti. Kako je za Dnevnik.hr izjavio Zdravko Stipanović iz PU osječko-baranjske, do nesreće je došlo kada je mlađa vozačica izgubila kontrolu nad svojim automobilom 'nissan micra' i izletjela na autobusnu stanicu te pregazila tri osobe koje su čekale autobus. Jedna je osoba hitno prevezena u bolnicu i sumnja se na teške ozljede, dok su ostale dvije osobe lakše ozlijeđene.

Pročitajte i ovo Policija; ilustracija - 2 Kod Virovitice Retrovizorom udarila pješaka pa pobjegla s mjesta nesreće, on teško ozlijeđen ostao ležati na cesti Policija, ilustracija "Makni se s ceste!" Kamiondžija poludio na vozačicu, blicao joj i trubio. Ona mu pokazala srednji prst i onda je nastao kaos...

Otvorila joj se vrata automobila

Vozačica automobila udarila je i u obližnju kuću te je i sama zadobila lakše povrede. Prema Stipanovićevim riječima vozačica nije bila pod utjecajem alkohola. Nesreća se dogodila kada je vozačica pri skretanju u zavoju primjetila da su joj se otvorila vrata automobila. Posegnuvši rukom da ih zatvori, izgubila je nadzor nad vozilom.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene