Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osijek: Podignuta optužnica za teško ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječko Županijsko državno odvjetništvo nakon provedene istrage zbog teškog je ubojstva podiglo optužnicu protiv Željka Pempera iz Donjih Andrijevaca (1970.).

Optuženika se tereti da je 17. siječnja ove godine u Osijeku 43-godišnju Ružu Odobašić izbo kuhinjskim nožem u nakani da je usmrti i opljačka u stanu kojim se ona privremeno koristila.

Pročitajte i ovo Vlasta Pavić i Milan Bandić šteta 100.000 eura Bivša gradonačelnica Zagreba optužena da je izvukla novac iz tvrtke Putinova masera Potvrđena optužnica protiv međimurskog župana Matije Posavca Matija Posavec Potvrđena optužnica protiv međimurskog župana: Priznao krivnju i podnio ostavku

Time joj je nanio više teških i po život opasnih ozljeda, od kojih je žena ubrzo preminula, a optuženika se tereti da je, nakon počinjenog ubojstva, uzeo njezine mobilne telefonske uređaje te novčanik s osobnim ispravama, kreditnom karticom i neutvrđenom količinom novca.

Istragom je utvrđeno da je Pemper usmrtio Ružu Odobašić s ukupno 33 uboda nožem.

Optužnicom je predloženo da se optuženiku, koji je uhićen 22. siječnja, produlji pritvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, te zbog posebno teških okolnosti pod kojima je ono počinjeno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene