Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proizvodili i preprodavali

Osijek: Pala šestorka s većom količinom marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šest osoba koje se tereti za proizvodnju i prodaju marihuane uhićeno je, a kod njih je pronađena i zaplijenjena veća količina marihuane.

Osječko-baranjska policija uhitila je šest osoba koje tereti za proizvodnju i prodaju marihuane, a pronašla je i oduzela veću količinu marihunane, priopćila je danas ta PU ne navodeći o kojoj je količini marihuane riječ.

Pročitajte i ovo Velika akcija Europola. ilustracija EUROPOL u akciji Pala banda koja je izvukla stotine milijuna eura: Obećavali ogromnu zaradu na kanabisu za medicinsku upotrebu Zapljena droge - 3 Nanjušio ih Policija sa službenim psom pretražila sumnjivi kamion na odmorištu: Pogledajte što su pronašli

>> U dubrovačkom akvatoriju pronađeni paketi marihuane

Sektor kriminalističke policije osječko-baranjske Policijske uprave utvrdio je u suradnji s osječkim Županijskim državnim odvjetništvom (ŽDO) kako se osnovano sumnja da je 30-godišnji hrvatski državljanin organizirao mrežu posrednika radi organizirane i kontinuirane preprodaje marihuane. Također je utvrđeno da je pet hrvatskih državljana u dobi od 20 do 33 godine posredovalo u prodaji marihuane.

Tijekom kriminalističke istrage policija je pronašla i oduzela veću količinu marihuane. Protiv osumnjičenika policija će podnijeti kaznenu prijavu mjerodavnome državnom odvjetništvu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene